bijeenkomst xphase-1

ALV2021 op 6 april algemene ledenvergadering A41 Flevoland

ALV2021 op 6 april algemene ledenvergadering A41 FlevolandALV2021 op 6 april online

Hierbij nodigen wij onze afdelingsleden uit om deel te nemen aan de ALV2021 ( Algemene Leden Vergadering) 2021. Door de nog steeds geldende Covid-19 maatregels zal deze via een GoTomeeting plaats vinden online.

De leden zullen een link kort voor de vergadering ontvangen via een nieuwsbrief. Zoals elk jaar houden we een vergadering waarin de leden kunnen reageren op de jaarverslagen van het bestuur. Het jaarverslag secretaris is hier te lezen en tijdens de vergadering wordt het financieel jaarverslag besproken. We zullen ook aandacht geven aan de bestuur samenstelling, zoals bekend is Marc PE1RBR afgetreden. Tot nu toe is er 1 persoon die zich beschikbaar heeft gesteld om zich aan te sluiten als bestuurslid.

U kunt zich nog aanmelden tot kort voor de vergadering bij de secretaris via PA3HEB@veron.nl  indien u zich nog beschikbaar wilt stellen? Wij hopen dat er veel leden bij deze vergadering zullen aanschuiven en we ook nog eens de frequentie bespreekbaar maken voor de Flevoronde. De laatste keer dat deze er was ging het niet zo lekker op 145.400 mhz en is de Ronde leider  (Marcel PA3HEB) over gehaald om toch weer over te stappen naar de repeater.

Erg jammer

Het bestuur vind dit erg jammer en is dan ook wel verbaast hier over . in onze omringende afdelingen BV Utrecht wordt de ronde gewoon op hun huis frequentie gehouden daarvan hoor ik in Lelystad de meeste stations . Het bestuur snapt wel dat wij een grote regio hebben en de locatie’s ver uit elkaar liggen!

VR voorstellen

Na de vergadering zullen we nog aandacht geven aan de VR voorstellen 2021. Het zijn er niet zoveel dit jaar en we vragen u om deze van te voren even te lezen en uw stelling erbij te schrijven. Dit om het zo snel mogelijk te laten verlopen.

Namens het bestuur A41 Flevoland tot ziens bij de vergadering.