Antennes voor iedereen met kleine beurs

Antennes voor iedereen

Voor ieder die mij niet kent ik ben pe1sde een beetje creabea. Toen ik bij mij thuis te weinig ruimte had voor extra 2 mtr en 70 cm antennes kwam ik op een idee dat ik met behulp van wat so239 voetjes en antennes uit China het te verhelpen.

Op mijn werk kon ik aan wat gaatjes plaat komen, gevraagd of ik het mocht hebben. De baas zei: geen probleem (Dus de key is eerst vragen dan mee nemen) eerste materialen in de pocket! Nu nog de antennes, deze: hh-n2rs. Deze antennes zijn 9 cm hoog en kosten 7 euro ± op een van de bekende China sites.

Antennes voor iedereenAntennes voor iedereen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voetje die je kunt gebruiken zijn so239 naar pl259 vaak al met de kabel. Meestal is rg58 van een paar meter voldoende voor 2 meter en 70 centimeter Voor de kosten hoef je het niet te laten: gemiddeld slechts 10 euro per kabel. Na er een tijd mee geluisterd en gezonden hebt, ben ik  wat met mobiele antennes wezen experimenteren en dat ging lekker eerst met een van 9 cm (ps deze staan echt 1 op 1) en werken toen met mobiele antennes merk xyz

Antennes voor iedereen

De gaatjes in de plaat heeft voor mij 2 voordelen er blijft geen water opstaan en je hebt gelijk een gat om te beginnen te boren en zitten nog in lijn ook. Dus als je denkt 2 en 70 kan bij mij niet, 9 cm en een kabeltje en een plaatje 30*30 en een gat van 16mm

Heren en Dames het kan waar een wil is is een Zendamateur.