A41 Flevoland kom langs en bezoek onze bijeenkomsten in Lelystad

 Afdeling A41 Flevoland

A41 Flevoland kom eens op bezoek tijdens onze bijeenkomsten in LelystadHet jaar 2019 is bijna voorbij en het bestuur van afdeling A41 Flevoland kijkt dan ook met tevredenheid terug naar dit jaar. Er was weer voldoende te doen wat betreft de activiteiten en lezingen. Als door een stormachtige dag de velddag niet door kan gaan gaat de wind even liggen voor de vakantieperiode. Maar na de vakantie zijn er met regelmaat interessante lezingen. De afdelingsavond is drukker geworden en het drankje op het einde van de avond smaakt goed. Ook is de maandelijkse Rondstraler vervangen voor een nieuwsbrief. Dat is voor iedereen nog even wennen, maar goed gelezen wordt het wel. Meer weten? Bezoek dan eens onze bijeenkomsten.

Waar zijn onze bijeenkomsten

In de meeste gevallen zijn onze bijeenkomsten in de Het adres van onze vergaderlocatie is:
Het Arbeidslokaal in gebouw Hanzeborg, Koningsbergenstraat 201-A, 8231 DC  Lelystad

Wat is er op verenigingsavonden van A41 Flevoland te doen

  • Onderling gezellig QSO over de hobby
  • Diverse lezingen
  • QSL kaarten service
  • Ervaringen uitwisselen
  • Zelfbouw
  • Radio-experimenten

Meer over de afdeling is te lezen op onze informatiepagina.

Bezoek onze bijeenkomsten, nu al een goed gevulde agenda

Afgelopen jaar zijn lezingen gegeven door sprekers uit de verre omtrek. Afdeling A41 is de sprekers heel dankbaar als deze zelfs op meer dan een uur rijden op onze avond willen spreken. Het bestuur ziet het dan ook als een luxe dat de agenda voor 2020 nu al zo goed gevuld is. De avonden zijn nu al tot september gevuld. Mede door toezeggingen van personen die een lezing willen geven daarvoor onze dank. Als bestuur is het niet altijd even makkelijk om en nieuw onderwerp te vinden waarover een lezing moet gaan. Op het afdelingenforum is voor het bestuur een lezingenbank beschikbaar.

Datumactiviteit
7 januari Nieuwjaar bijeenkomst , kiezen nieuwe voorzitter
4 februarilezing over Winlink door Ron Lambinon PD7RON
3 maarteyeball QSO neem eens wat mee ?
7 aprilVR voorstellen
12 meiFlevoronde
26 meiFlevoronde 145.400mhz
20:00 uur
door PD7RON
2 juniFlevoronde op 145.400 MHz
23 juniFlevoronde op 145.400 MHz
7 juliMogelijkheid voor Velddag wordt onderzocht.
4 augustusvakantie
1 septemberLezing onder voorbehoud door Gidi Verheijen over Idzerda 100 jaar radio
6 oktobervolgt
3 novembervolgt
1 decembervolgt

Lezingenbank

Uit het ledenonderzoek blijkt dat een groot aantal leden de verenigingsavonden bezoekt om presentaties en lezingen bij te wonen. De VERON afdelingsbesturen geven aan dat zij steeds meer moeite hebben om deze avonden in te vullen, omdat zij niet voldoende vrijwilligers kunnen vinden die een presentie willen geven op de verenigingsavond. Op initiatief van de afdeling Wageningen is een rubriek Lezingenbank gestart op het Afdelingen Forum, zodat de afdelingsbesturen de mogelijkheid hebben om presentaties en ideeën met elkaar te delen. In het verlengde van de Lezingenbank is op het forum een Lezingenbank overzicht gemaakt waarin leden staan vermeld die lezingen kunnen verzorgen.

Bezoek onze bijeenkomsten of geef een lezing bij een andere afdeling

Met regelmaat is er een lezing door een lid van onze eigen afdeling. Dit is natuurlijk niet alleen interessant voor de leden van onze afdeling maar ook voor de andere VERON afdelingen. Laat je daarom toevoegen aan het Lezingenbank overzicht zodat ook andere afdelingen jou kunnen vinden en uitnodigen om de lezing op hun verenigingsavond te komen geven. Stuur een e-mail naar forum@veron.nl. Geef aan wie je bent, welke presentatie of lezing jij geeft en hoe de afdelingsbesturen jou kunnen uitnodigen. De forum moderators zorgen dat jij wordt toegevoegd aan de lijst met beschikbare presentaties, lezingen of cursus.

Afdelingenforum onderdeel van het Techniekforum

Het Afdelingen Forum is een onderdeel van het Techniek Forum dat alleen zichtbaar is voor de afdelingsbesturen en het hoofdbestuur. Het is niet de bedoeling dat dit publiekelijk beschikbaar wordt gemaakt. Dit om spam op de e-mailadressen van de leden die in deze lijst staan te voorkomen. Tevens is dit gedaan op verzoek van de leden die op de lezingenbank staan.

VERON voor elkaar maar vooral met elkaar

Het bestuur van A41 Flevoland nodigt u dan ook uit om eens een van de bijeenkomsten te komen bezoeken in 2020. De koffie is gratis zolang de voorraad sterkt  !