Bijeenkomsten Hanzeborg, extra nieuwsbrief

bijeenkomst xphase-1Met deze extra nieuwsbrief willen we als bestuur het volgende vragen:

Het is sinds kort weer mogelijk om bijeen te komen in de Hanzeborg te Lelystad. Dit kan alleen met in acht neming van de de Covid-19 regels. Te lezen verder in deze nieuwsbrief

De Bar is dicht dus een bakje koffie zit er niet in en ook het biertje na afloop is niet mogelijk. Het bestuur heeft op 27-11-2020 een vergadering gehouden en leek het ons goed om eens te vragen hoe onze achterban er over denkt? Wanneer  we besluiten om toch een bijeenkomst te gaan houden “Komt er dan wel iemand”? Dus wij als bestuur horen graag of er mensen zijn die ondanks alle maatregelen, toch naar een bijeenkomst willen komen?

Bijeenkomsten Hanzeborg, waarom stellen we de vraag?

Om de eenvoudige reden dat het geld kost om de ruimte te huren. Wij zijn van menig zijn dat we het Covid-19 probleem niet moeten onderschatten. Vind u het een risico, om daar aanwezig te zijn? Graag uw mening sturen naar A41@veron.nl  en/of melden tijdens onze Flevoronde wat u er van vind.

Activiteiten afdeling Flevoland

bijeenkomst xphase-3

Op het moment van dit schrijven hebben we nog geen activiteit in gepland. Er is inmiddels wel een bericht gekomen van enige versoepeling van de maatregelen in de verhuur ruimte in de Hanzeborg. Tot 30 personen is het mogelijk iets te organiseren

Uiteraard blijven alle basismaatregelen ook van kracht.

1   In de wijkcentra draag je een mondkapje behalve als je zit
2   Wij vragen bij binnenkomst om je aan te melden, dit hoeft niet als je als groep aangemeld bent (via een activiteit)
3   Houd 1,5 meter afstand
4   Desinfecteer je handen bij binnenkomst
5   Heb je klachten dan blijf je thuis

En voor 2021 zullen we als bestuur nog moeten bespreken of we ook daadwerkelijk iets gaan organiseren van een bijeenkomsten/lezingen in de Hanzeborg. Het kan zo zijn dat er nog veel mensen zijn die niet naar een bijeenkomst (willen) komen doordat er risico factor is? Graag horen we van u hoe u hier tegenover staat. Het zou zonde zijn als we een ruimte huren er er geen mensen op af komen .

Laat u mening horen op a41@veron.nl zodat we hier een beeld van kunnen krijgen?

Flevoronde verhuist naar 70cm

Natuurlijk gaan we wel door met  de gebruikelijke Flevoronde .

Wat de Flevoronde betreft gaat er iets veranderen, doordat we de laatste paar keer weinig inmelders hadden en we het idee hebben dat er mensen waren die wel de repeater horen maar zich niet in konden melden. Is er besloten om over te gaan op de 70cm repeater van Lelystad. Dit is op 430.2875  +1600 Hz. Dus de eerstvolgende Flevoronde is op de 70cm band.

We zullen de bijeenkomst waarbij je wat kunt meenemen van zelfgemaakte of gekochte apparatuur mogelijk nog even uit moeten stellen! Maar we houden u hiervan op de hoogte.

Dinsdag 1 december en 15 december (staat niet goed vermeld in Electron) graag tot dan.

Bestuur A41 Flevoland