Flevoronde 21 juli A41 Flevoland terugblik

BESTE RADIO VRIENDEN en afdelingsleden van A41 Flevoland

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Nederland in een crisis zit van onbekende omvang. Met dit bericht willen we als bestuur een paar dingen duidelijk maken wat betreft de verenigings activiteiten. Omdat we onze afdeling bijeenkomsten in verzorgingstehuis de Hanzeborg te Lelystad houden en dat deze gesloten is voor bezoek. Is het dus niet mogelijk om een bijeenkomst te houden op deze locatie ook al zouden we dat graag willen. Ons alternatief is inmiddels de Flevoronde! De geplande activiteiten voor de komende maanden zijn door het Corona-virus komen te vervallen tot dat er weer groen licht gegeven is voor bijeenkomsten.

FLEVORONDE 21-7-2020 terugblik

  • Op 21 juli was Flevoronde gepland Vanaf 20:00 uur  werd er gestart met een in meld-ronde die werd verzorgt door Ron PD7RON .
  • Doordat de Repeater Lelystad sinds kort weer actief is was het voor ons als bestuur afwachten of er inderdaad meer mensen zich zouden in melden?
  • Het is in alle regio’s nu vakantie dus dat kon ook een reden zijn voor minder in melders ?
  • Niets was minder waar in totaal waren er 21 mensen die op de presentie lijst gezet konden worden , en een paar mensen volgde ons met de stream mooi resultaat.
  • Ook van buiten Flevoland waren er in melders de provincie Utrecht , Noord Holland , Drente en Gelderland bedankt voor uw aandacht.
  • De repeater heeft de test ook mooi doorstaan door de vele doorgangen die toch meerdere minuten duurde .
  • Het is zeker voor herhaling vatbaar .
  • Eerst zullen we ons melden  op de Repeater 145.7375 

Op 21 juli heft Ron  stations gevraagd of er amateurs zijn die een mastvoorversterker gebruiken , en zo ja wat dan de ervaringen zijn ?

Er werd gesproken over de mast voor versterker van het merk SSB , een van de opmerkingen was dat het allen meerwaarde heeft wanneer er lange lengte coax tussen de set en de antenne zit.

Het mooie van de repeater is gelijk merkbaar doordat nu de stations elkaar goed kunnen horen wat op de oude frequency nog wel eens moeilijk was .

Zijn er ook Luisteramateurs die mee luisteren wil je dat dan even melde op de facebookpagina of een mailtje sturen naar Pa3heb@veron.nl.

Zodat we je mee kunnen nemen in de lijst en kunnen vermelden tijdens de ronde.

alvast bedankt.

https://a41.veron.nl/

 

Meld u in tijdens de Ronde op 4 augustus 145.7375 20:00uur

73’Het bestuur A41 Flevoland