Jota 2020

Toch JOTA

A41 gelieerde amateurs en de luchtscouts in Lelystad proberen, uiteraard rekening houdend met de nieuwe CORONA regels, toch een succes van de Jota 2020 te maken. Door de verscherping van de CORONA regels wordt het een soort Jota 2020 light.

Zo gaan we:
– HF proberen ( lekker zelf antennes knutselen ).
– VHF en UHF opzetten om verstaanbaar te praten.
– Vossejagen!

PE1SDE/J

Al dagen zijn verschillende amateurs samen met de scouts druk met het verzamelen van , accu’s en vossensetjes. Maken jullie dit weekeinde ook een verbinding met de luchtscouts?!

Info Luchtscouts Lelystad

Wij zijn scouting voor kinderen en jongeren die gek zijn op vliegtuigen, helikopters en alles op het gebied van luchtvaart. Zo leer je bijvoorbeeld vliegen op een flight simulator of ga je naar het vliegveld om echte vliegtuigen te bekijken. Daarnaast doe je bij luchtscouting alles wat andere scoutinggroepen ook doen. Zoals, kamperen, kampvuur maken, omgaan met kaart, kompas en gps, klimmen en tokkelen en nog veel meer activiteiten. Bij Luchtscouts Lelystad zijn er verschillende leeftijdsgroepen om het voor iedereen uitdagend te houden. Bij scouting noemen wij dat speltakken. Wij hebben de speltakken Bevers voor 4, 5 en 6 jaar, Welpen 7 t/m 10, Scouts 11 t/m 14 Explorers 15 t/m 17 en Stam 18 t/m 21 jaar. Sandra plus stam 22 t/m …