15 juni 2021 Flevoronde 20:00 uur

De Flevoronde

Beste radiovrienden en afdelingsleden van A41 Flevoland

Ook al zijn er versoepelingen op komst en is er weer gelegenheid voor bijeenkomsten. Willen we als bestuur een paar dingen duidelijk maken wat betreft de verenigings activiteiten . Als de versoepelingen door zetten hopen we na de vakantie periode weer bijen te komen in verzorgingstehuis de Hanzeborg te Lelystad. Op dit is het dus weer wel mogelijk om een bijeenkomst te houden. Toch hebben we  als bestuur de keuze gemaakt om onze bijeenkomsten door te schuiven tot na de vakantie. Ons alternatief is inmiddels al sinds het begin van de pandemie  de Flevoronde. De geplande activiteiten voor zover die er zijn op dit moment kunt u vinden in onze agenda najaar 2021 .

Flevoronde

OP 7 april 2020 hebben de eerste  Flevoronde gehad, wij als bestuur zijn zeker niet ontevreden over de eerste in melders uit de regio op frequentie 145.400 Mhz FM. De Ronde werd verzorgt door Marcel PA3HEB met de Call PI4FL  dank voor alle in melders.

Op 15 juni is  de volgende Flevoronde gepland Vanaf 20:00 uur zullen we starten op de  Repeater  430,2875 vanuit Lelystad.

Het experiment van 7 Mei is wederom niet goed uit de verf gekomen mede doordat er zeer weinig in meldende stations waren!

 

We begroeten u graag  15 juni.


2 keer een Flevoronde!

Tijdens de ronde op 7 april werd en door verschillende amateurs aangegeven dat het misschien goed was om een Flevoronde 2e per maand te laten plaats vinden.Het bestuur heeft op 21-4-2020 een Skype vergadering gehad en daar is de 2e ronde ook besproken, het lijkt ons als bestuur een goede zaak als er in de eerste Flevoronde dingen uitgelicht worden van bestuurlijke aard (wat we ook doen op en bijeenkomst) als deze er zijn natuurlijk. Voor deze 2e ronde heeft ook direct iemand zich beschikbaar gesteld Ron PD7RON uit Zeewolde. ( 15 juni )


Weinig in melders de laatste tijd

Het aantal mensen dat zich in meld is aanzienlijk minder geworden  . Gezien het covid-19 virus nog aardig in de greep houd denken we dat er misschien meer behoefte is om meer contact te hebben via de  Flevoronde? Tijdens de Flevoronde kunnen er ook weer vragen gesteld worden , of vertellen  waar je mee bezig bent of waar je wat meer over wilt weten?

Dus laat van u horen en laat weten tijdens de in meld-ronde dat u graag de MIKE terug wilt hebben of via A41@veron.nl of via PA3HEB@live.nl

Graag nodigen we u uit om ook deel te nemen aan deze Flevoronde.  Nu de dagen weer korter zijn komt er ook weer wat meer tijd voor de  de sjack /hobby.


Velddag 2021 is op 26 juni

lees meer


Ook te volgen op Facebook

 

Via https://www.facebook.com/Afdeling41  is er vaak een livestream waarop u het audio kunt volgen indien wij slecht te ontvangen

zijn het  voordeel hiervan is dat u ook de tegenstations goed kunt horen!

 

  • Heeft u een onderwerp of is er iets wat tijdens de ronde niet mag ontbreken?
  • Laat dit dan weten aan het bestuur via  a41@veron.nl of PA3HEB@veron.nl
Graag tot  vanavond!