Op 15 september 2020 a41 Flevoronde 20:00 uur

BESTE RADIO VRIENDEN en afdelingsleden van A41 Flevoland

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Nederland in een crisis zit van onbekende omvang. Met dit bericht willen we als bestuur een paar dingen duidelijk maken wat betreft de verenigings activiteiten. Omdat we onze afdeling bijeenkomsten in verzorgingstehuis de Hanzeborg te Lelystad houden en dat deze gesloten is voor bezoek. Is het dus niet mogelijk om een bijeenkomst te houden op deze locatie ook al zouden we dat graag willen. Ons alternatief is inmiddels de Flevoronde! De geplande activiteiten voor de komende maanden zijn door het Corona-virus komen te vervallen tot dat er weer groen licht gegeven is.

FLEVORONDE

OP 7 april hadden we het eerste  Flevoronde gehad ,  wij als bestuur zijn zeker niet ontevreden over de eerste in melders uit de regio op frequentie 145.400 Mhz FM. De Ronde werd verzorgt door Marcel PA3HEB met de Call PI4FL  dank voor alle in melders.

Op 15 september  is  de volgende Flevoronde gepland Vanaf 20:00 uur zullen we starten op de sinds kort weer geactiveerde REPEATER vanuit LELYSTAD  met een inmeld-ronde na het succes van de vorige RONDE .     De frequentie is 145.737.5   -600   sub-tone  77hz 

De zomerstop is weer voorbij dus laat van u horen ?

2 keer een Flevoronde niet zo zeker meer!

Tijdens de ronde op 7 april werd en door verschillende amateurs aangegeven dat het misschien goed was om een Flevoronde 2e per maand te laten plaatsvinden.

Het bestuur heeft op 21-4-2020 een Skype vergadering gehad en daar is de 2e ronde ook besproken , het lijkt ons als bestuur een goede zaak als er in de eerste Flevoronde dingen uitgelicht worden van bestuurlijke aard (wat we ook doen op en bijeenkomst). Voor deze 2e ronde heeft ook direct iemand zich beschikbaar gesteld Ron PD7RON uit Zeewolde.

Weinig in melders de laatste tijd

Het aantal mensen dat zich in meld is aanzienlijk minder geworden of dit nu aan de vakantie periode ligt weten we niet maar wanneer het aantal zich niet hersteld zullen we besluiten dat we nog maar 1 keer per maand een Flevoronde te gaan houden?  (of door Ron PD7RON of Marcel PA3HEB)

Tijdens de Flevoronde kunnen er ook weer vragen gesteld worden , of vertellen  waar je mee bezig bent of waar je wat meer over wilt weten? Dus laat van u horen en laat weten tijdens de in meld-ronde dat u graag de MIKE terug wilt hebben . of via A41@veron.nl

Graag nodigen we u uit om ook deel te nemen aan deze Flevoronde .   We hopen dat nu na de vakantie wat meer mensen de sjack in gaan om mee te doen en de temperatuur is ook een stuk beter dan de afgelopen tijd. misschien dat u op vakantie bent geweest en daar leuke dingen heeft mee gemaakt met betrekking op onze hobby?

Mogelijk heeft u ook mee gedaan met het D-ATV experiment ? en wilt u deze ervaring delen ?

Het mogen ook in-melders zijn van niet leden of andere afdelingen natuurlijk.

1 Heeft u een onderwerp of is er iets wat tijdens de ronde niet mag ontbreken?
2 Laat dit dan weten aan het bestuur via  a41@veron.nl of PA3HEB@veron.nl

We spreken u graag op 15 september