A41 Flevoland organiseert de jaarlijkse velddag op 19 september 2020

Velddag A41 Flevoland georganiseerd op xx juni 2019Afdeling A41 Flevoland organiseert de jaarlijkse velddag deze keer op 19 september 2020. Ook dit jaar wordt de velddag gehouden op de Knardijk, vlakbij het bezoekers- centrum van Staatsbosbeheer. De velddag begint om 10.00 uur. In 2019 moest de velddag worden afgelast in verband met het slechte weer. Maar ondanks de coronacrisis willen we het dit jaar toch proberen en natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.

Informatie over de A41 Flevoland velddag

De locatie is prachtig maar heeft geen voorzieningen dus geen elektriciteit, douches, toiletten en geen snackbar. Wel een heel laag stoorniveau en een trein die regelmatig langsrijdt. Sanitaire voorzieningen zijn vlakbij in het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer.

 

Waar kunt u ons vinden

De gemakkelijkste route er naar toe is via Lelystadhaven de Knardijk op en als maar doorrijden tot u onder het spoor doorkomt. Direct na de spoorbrug is de locatie. U kunt natuurlijk ook vanuit Palazzo de Praamweg nemen, deze weg begint aan de achterzijde van Palazzo (de Praxis kant).

U bent van harte welkom

Iedereen is welkom, en deelname aan dit evenement is gratis. Een uitgelezen mogelijkheid om lekker te komen experimenteren met je eigen antennes en set. Maar kom jij van buiten de afdeling ben je natuurlijk ook van harte welkom. Maar dan willen we graag weten dat je komt. Meld je aan via a41@veron.nl