Velddag A41 Flevoland georganiseerd op xx juni 2019

de VERON velddag is in september maar we wilde niet zo lang wachten en hebben er dit jaar 2.

De velddag A41 is deze keer op 26 juni 2021. Ook dit jaar wordt de velddag gehouden op de Knardijk, vlakbij het bezoekers- centrum van Staatsbosbeheer. De velddag begint om 10.00 uur. In 2020 was het een succes en gezien  het weer en opkomst en willen nog wat doen voor de vakantie periode. het leek het ons leuk om weer eens wat te organiseren . Ondanks de  versoepelingen willen we het dit jaar toch ook weer houden binnen de richtlijnen van het RIVM 

Informatie over de A41 Flevoland velddag

De locatie is prachtig maar heeft geen voorzieningen dus geen elektriciteit, douches, toiletten en geen snackbar. Wel een heel laag stoorniveau en een trein die regelmatig langsrijdt. Sanitaire voorzieningen zijn vlakbij in het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer.(niet beschikbaar) Dit jaar weer een DIXI voor de hoge NOOD

Waar kon  u ons vinden

De gemakkelijkste route er naar toe is via Lelystadhaven de Knardijk op en als maar doorrijden tot u onder het spoor doorkomt. Direct na de spoorbrug is de locatie. U kunt natuurlijk ook vanuit Palazzo de Praamweg nemen, deze weg begint aan de achterzijde van Palazzo (de Praxis kant).

 Experimenten?

Heeft u wat zelfgemaakt dan is dit en mooie gelegenheid om het uit te proberen en aan de tand te voelen.

De lunch word verzorgd door  Tony PD0TH deze kan zijn militaire vaardigheden niet los laten en heeft  voorgesteld de broodjes met beleg te verzorgen.(verassing)

Ronald PA0RHA neemt de kaartenbak weer mee om diverse amateurs te voorzien van hun QSL post.

Vooral gezelligheid

Het staat vooral in het teken van experimenteren en een eyeball Qso en wanneer er leuke verbindingen te maken zijn gaan we het proberen! en uit het verleden is er in FT8 altijd wat te beleven .Uiteraard zal de Call PI4FL gebruikt worden .

Tot ziens op 26-5-2021 ronde de klok van 10:00 beginnen we met opbouwen hieronder een impressie van vorig jaar

73′ bestuur A41 Flevoland  A41.veron.nl