Nieuwsbrief

Afdeling A41 Flevoland van de VERON stuurt met regelmaat een Nieuwsbrief uit. In deze, opvolger van de rondstraler, een samenvatting van beschikbare informatie waarvan wij denken dat u deze graag wilt lezen. Natuurlijk kunt u ook onderwerpen aandragen. Doe dit via a41@veron.nl.

Voor leden

Bent u lid van de VERON afdeling A41 dan krijgt u de nieuwsbrief automatisch indien uw e-mailadres bekend is in het VAS (VERON administratie Systeem). Voor meer informatie over Mijn VERON kunt u op de FAQ terecht van de hoofdsite of klik hier.

Voor niet leden

Ook niet leden kunnen die nieuwsbrief_rondstraler ontvangen. Dat heeft u helemaal zelf in de hand. Vul het aanmeldformulier in die in de rechter zijbalk wordt getoond. wil u de brief niet meer ontvangen? Dat kan ook. In elke nieuwsbrief staat een link om je weer uit te schrijven. In het kader van de AVG, gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief en worden niet gedeeld met andere organisaties.

Nieuwsbrief downloaden als PDF

Het is vanaf nu ook mogelijk dit infobulletin te downloaden. Klik hieronder op de betreffende brief. Open het in uw PDF reader of stuur het door naar vrienden, bekenden en/of geïnteresseerden.

Nieuwsbrief_Rondstraler 2014

Maart 2024