Nieuwsbrief

Vul onderstaande gegevens in en ontvang maandelijks onze Nieuwsbrief

Afdeling A41 Flevoland van de VERON stuurt met regelmaat een Nieuwsbrief uit.

Voor leden

Bent u lid van de VERON afdeling A41 dan krijgt u de nieuwsbrief automatisch indien uw e-mailadres bekend is in het VAS (VERON administratie Systeem). Voor meer informatie over Mijn VERON kunt u op de FAQ terecht van de hoofdsite of klik hier.

Voor niet leden

Bent u nog geen lid van de VERON afdeling A41 en wilt u ook op de hoogte blijven wat er bij onze afdeling te doen is? Vul dan het nieuwsbrief aanmeldformulier in.

Nieuwsbrief aanmeldformulier

    Afdeling A41 Flevoland verstuurt regelmatig een nieuwsbrief naar de leden en geïnteresseerden. Wilt u ook de Nieuwsbrief van A41 Flevoland ontvangen? Vul dan dit formulier volledig in en druk op verzenden. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich met elke Nieuwsbrief die u ontvangt zelf weer uitschrijven (unsubscribe).

    Graag wil ik de Nieuwsbrief van A41 Flevoland ontvangen.
    Met het invullen van dit aanvraagformulier stemt u in dat uw e-mailadres wordt geregistreerd voor het versturen van de A41 Nieuwsbrief. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de A41 Nieuwsbrief en verder nergens geregistreerd of gedeeld.