Doe mee met de afdelingscompetitieA41 Flevoland Afdelingscompetitie

Help mee om de afdeling A41 Flevoland hoger te laten scoren in de Afdelingscompetitie en doe mee. Je helpt de afdeling door mee te doen aan de verschillende contesten. Elke 25ste verbinding is een punt voor de afdeling. Na 100 verbindingen is dit een punt na elke 50.

Hoe lang duurt deze competitie?

Deze competitie duurt een geheel kalenderjaar en begint aan het begin van ieder jaar opnieuw.

Waar vind ik de afdelingscompetitie?

De tussenstand van de afdelingscompetitie is te zien op de website https://afdelingscompetitie.veron.nl/. Via deze website is ook de score op te geven. Dit kan ook direct via de website https://competitiemanager.veron.nl/main.php.

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen doe je door aan contesten deel te nemen en de behaalde score door te geven op de website van de afdelingscompetitie. Welke contesten er zijn is bijvoorbeeld te zien op de website van PG7V.

Contestscore doorgeven

Vergeet niet om je score ook door te geven aan de contestmanager van de betreffende contest. Doe je dit niet dan zijn de gemaakte verbindingen voor het tegenstation vaak niet geldig. Een score geeft je meestal door via een cabrillo file. Alle goede contestsoftware heeft deze mogelijkheid. Op de website waar de regels voor de betreffende contest staan vermeld is ook te vinden hoe de file ge-upload moet worden. Vergeet niet om ook de score door te geven voor de afdelingscompetitie.

Samen contesten is veel leuker

Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Samen of met een team meedoen aan bijvoorbeeld de PACC of PABeker is natuurlijk veel leuker.