Velddag_2024, je bent 29 juni welkom op de Knardijk

Velddag_2024, je bent 29 juni welkom op de KnardijkDe jaarlijkse velddag van afdeling Flevoland komt er weer aan, velddag_2024. Ook dit jaar zijn zowel leden van VERON afdeling Flevoland als niet leden weer van harte welkom. Zolang je maar een goed humeur meeneemt. Maar ben je geen radiozendamateur dan laten we je deze dag graag zien wat onze uitdagende hobby inhoud. Dus kom gerust even langs. Ook de Politie Flevoland komt regelmatig even kijken en dat gesprek komt vaak uit op C2000.

Wat kun je op de velddag_2024 doen

Behalve dat dit een leuke gelegenheid is om met elkaar met deze uitdagende hobby uit te voeren. Is het ook een goede gelegenheid om eindelijk eens die thuis gebouwde antenne op te zetten. Er is altijd wel iemand met een antenne analyzer aanwezig om te zien of de antenne doet wat deze moet doen. Maar natuurlijk is er ook gelegenheid om met de eigen veldopstelling leuke verbindingen te maken. Natuurlijk nu zonder die hinderlijke storing van zonnepanelen. Wil je geen verbindingen maken maar wil je gewoon komen kijken en medeleden ontmoeten, je bent van harte welkom.

Waar en wanneer zijn we te vinden

De editie velddag23 is door de VERON afdeling A41 Flevoland op zaterdag 29 juni 2024. Het begint rond 10.00 uur lokale tijd. Eerder mak natuurlijk ook en als je later komt prima, het moet per slotte niet op werk gaan lijken.

Zoals elk jaar is de velddag op de Knardijk vlakbij het bezoekers- centrum van Staatsbosbeheer. De gemakkelijkste route er naartoe is via Lelystadhaven de Knardijk op. Als maar doorrijden tot u onder het spoor doorgaat. Direct na de spoorbrug is de locatie. U kunt natuurlijk ook vanuit Palazzo de Praamweg nemen, deze weg begint aan de achterzijde van Palazzo (de Praxis kant).

Tot ziens op 29 juni 2023 bij onze velddag. Neem vooral een goed humeur mee. Nu maar hopen dat ook het weer dit jaar ook meezit.