Experimenteren met antennes, niet omdat het moet maar omdat het kan

Experimenteren met antennes, niet omdat het moet maar omdat het kanZowel leden als niet-leden en geïnteresseerden in de radiohobby zijn op 29 juni 2024 van harte welkom bij de velddag_2024. Op de knardijk in Lelystad komen de leden van A41 Flevoland van VERON samen voor de jaarlijkse velddag. Voor de radiozendamateur of luisteramateur een uitgelezen mogelijkheid voor het experimenteren met antennes. Maar ook om radioverbindingen te maken zonder de vervelende storing die zonnepanelenledlampen en/of laders van mobiele apparaten veroorzaken.

En het lijkt mooi weer te worden.

Lees meer

Velddag_2024, je bent 29 juni welkom op de Knardijk

Velddag_2024, je bent 29 juni welkom op de KnardijkDe jaarlijkse velddag van afdeling Flevoland komt er weer aan, velddag_2024. Ook dit jaar zijn zowel leden van VERON afdeling Flevoland als niet leden weer van harte welkom. Zolang je maar een goed humeur meeneemt. Maar ben je geen radiozendamateur dan laten we je deze dag graag zien wat onze uitdagende hobby inhoud. Dus kom gerust even langs. Ook de Politie Flevoland komt regelmatig even kijken en dat gesprek komt vaak uit op C2000.

Lees meer

Beetsterzwaag de Friese Radio Markt 25 mei 2024

Beetsterzwaag zet het alvast in je agenda

Beetsterzwaag de Friese Radio Markt 25 mei 2024Met ruim 100 standhouders is op 25 mei 2024 weer de gezellige Friese Radiomarkt Beetsterzwaag. Het is voor de 44e keer dat VERON afdeling A63 ‘Friese Wouden’ deze radiomarkt organiseert. Maar het blijkt nog een hele kunst om deze radiomarkt te blijven organiseren. Zo is te lezen op de website van A63.veron.nl.

Lees meer

PACCdigi contest 2024 komt eraan

PACCdigi contest 2024 komt eraanZaterdag 20 april 2024 organiseert het VERON TrafficBureau voor de vierde keer de Dutch PACCdigi contest. Op de website van de VERON is het gehele reglement online beschikbaar voor iedereen die interesse heeft. Leuke contest voor de doorgewinterde digi contester. Maar vooral ook heel leuk voor diegenen die eens willen beginnen met contesten. Voor de afdeling natuurlijk ook leuk, want u upload natuurlijk uw score voor de afdelingscompetitie.

Lees meer