Beetsterzwaag de Friese Radio Markt 25 mei 2024

Beetsterzwaag zet het alvast in je agenda

Beetsterzwaag de Friese Radio Markt 25 mei 2024Met ruim 100 standhouders is op 25 mei 2024 weer de gezellige Friese Radiomarkt Beetsterzwaag. Het is voor de 44e keer dat VERON afdeling A63 ‘Friese Wouden’ deze radiomarkt organiseert. Maar het blijkt nog een hele kunst om deze radiomarkt te blijven organiseren. Zo is te lezen op de website van A63.veron.nl.

Beetsterzwaag voor precies dat onderdeel dat u zoekt

Ruim 100 handelaren uit binnen en buitenland zullen hun koopwaar aanbieden. Daarom is het voor de radiozendamateur en elektronica liefhebber juist de dag om je slag te slaan. Wederom is op de FRM weer veel te vinden zoals oud, nieuw en dumpmateriaal, radio—, zendontvangers, computers, antennes, kabel, gereedschap en vele andere zaken. Gewoon te veel om op te noemen.

Bezoek deze gezellige radiomarkt

Radiomarkt Beetsterzwaag is te bezoeken op zaterdag 25 mei 2023 van 09.00 uur tot 15.00 uur. Zoals gebruikelijk is de markt in en rondom het zalencentrum ‘De Buorskip’ Vlaslaan 26 Beetsterzwaag. De route naar de markt en de gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vlaslaan wordt aangegeven door borden. Ook is aan de mindervaliden gedacht. Hiervoor zijn parkeerplaatsen tegenover de ingang gereserveerd.  Natuurlijk helpen de vrijwilligers van de FRM u graag met eventuele vragen.

Entree is € 6.00 er kan gepind worden.

Voor de radiozendamateur is zal er een inpraatstation actief op de repeater van Heerenveen. De frequenties zijn: 145.700 MHz en 430.025 MHz.

Meer informatie:

  • Geïnformeerd blijven over onze activiteiten kan via de website a63.veron.nl
  • Public relations is te bereiken via pr.frm@a63.org