Tytsjerk radiovlooienmarkt 15 april 2023

Tytsjerk radiovlooienmarkt 15 april 2023Met het thema meten is weten organiseert VERON afdeling A14 Friesland-noord, na drie jaar oponthoud weer een radiomark in Tytsjerk. Dit jaar is het de 35e keer dat deze radiomarkt wordt georganiseerd. Dit is niet een van de grootste radiomarkten maar wel de gezelligste. De toegang is zoals gebruikelijk in Tytsjerk helemaal gratis.

Wat kun je in Tytsjerk verwachten

  • Het RQM-R14 QSL bureau , diverse infostands.
  • Onderdelen en apparatuur van laag- tot hoogfrequent.
  • Antennes en antennemateriaal, coax, dongels, bouwpakketten, surplus, nieuw old stock (NOS), zelfbouw.
  • Boeken en tijdschriften.
  • En de bekende verrassingszakken met een assortiment van mooie hoogwaardige elektronica onderdelen zijn weer verkrijgbaar bij de A-14 ver­koopstand.

Meten is weten

In de biljart- en leeszaal vindt een tentoonstelling plaats van zelfbouw en demonstratie met als thema: meten is weten! Diverse zaken zoals vermogen- en frequentiemetingen, TDR, spectrum- en antenne-analyzers, radio-activiteit tellers, VNA en nanoVNA zijn aanwezig voor lering en demonstratie en om uw apparatuur en onderdelen/zelfbouw aan de tand te voelen.

Ook iets te verkopen?

Neem contact op en huur eventueel een (gedeelde) tafel. En natuurlijk wordt het weer gezellig, net zoals de voorgaande jaren. Tref elkaar weer en praat weer eens bij. Er is genoeg te beleven op het brede gebied van het radio amateurisme, dus kom, kijk en beleef. Informatie betreffende tafels: neem contact op met Tom, PA2IP via pi4lwd@veron.nl of www.pi4lwd.nl.

Waar en wanneer

De zaal is open om 9.00 uur en om 14.30 uur is alles weer opgeruimd. De toegang is gratis. Kom ’s morgens op tijd want op=op en weg=weg! Consumpties verkrijgbaar voor gewone prijzen.

Route radiomarkt Tytsjerk

Halverwege Leeuwarden-Hardegarijp sla je af richting Tytsjerk. Het dorpshuis ‘Yn e Mande’, Noarderein 1, is te vinden na 300 meter aan de linker kant. Ruime parkeergelegenheid (ook gratis) tegenover en naast het dorpshuis, dus niet op de weg parkeren in verband met doorgang hulpdiensten. Invalide parkeerplekken zijn gereserveerd naast de hoofdingang.