NOV Radiomarkt 2024

NOV Radiomarkt 2024Zet het alvast in je agenda. NOV radiomarkt 2024. Zaterdag 24 februari 2024 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland (VERON) alweer voor de zesentwintigste maal haar Elektronica Vlooienmarkt. Deze vindt plaats in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo. Waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

NOV (Noord Oost Veluwe) radiomarkt 2024

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben. Voor de radiohobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot transceivers, porto`s etc.

Maar natuurlijk wordt de zelf bouwende elektronica-hobbyist niet vergeten. Door het grote aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten. Zo zijn er voor de computer liefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar. Maar ook op het gebied van Arduino, Raspberry Pi, shield en accessoires is voldoende te vinden. En ook nog vaak voor zeer gunstige prijzen.

Ook bieden standhouders allerlei soorten ledverlichting , ledstrips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken te koop aan. Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel. Verzamelt u oude radio’s, oude leger apparatuur. Bent u een computeraar? Of heeft u een andere interesse op het gebied van elektronica? Kom dan zaterdag 24 februari 2024 naar deze gezellige Radiomarkt.

NOV radiomarkt waar en wanneer

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt €4,-. Er is voldoende gratis parkeerruimte o.a. de parkeerplaatsen bij het MFC, op 250m lopen afstand zwembad de Hokseberg en sportpark Schenk.

Meer info