Door maatregels weer geen bijeenkomsten

Kom gezellig langs.

Het adres van onze vergaderlocatie is het Arbeidslokaal in gebouw Hanzeborg,
Koningsbergenstraat 201-A,
8231 DC Lelystad
Locator: JO22rm

Verenigingsavond elke 1e dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur

Door maatregels in november zijn er weer geen bijeenkomsten. Hierdoor komen de bijeenkomsten van december en januari te vervallen wat er daarna gebeurd weten we natuurlijk niet. Maar we hopen u daar in het nieuwe jaar meer over te kunnen vertellen. En houd daarvoor de A41.veron.nl site in de gaten. Inmiddels is er ook wat nieuws te vertellen over het nieuwe onderkomen van de Luchtscouts Vliegveld Lelystad. De scoutinggroep heft een toezegging gekregen voor een nieuw onderkomen zoals we eerder hebben laten zien. De hoop voor ons als A41 Flevoland is dat ze hier ook een Radiokamer gaan inrichten waar wij als vereniging ook gebruik van mogen maken? daar zullen we tzt meer info over geven.

We wensen iedereen een fijne feestdagen en hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar 2022 .

 

Bestuur A41 Flevoland

 

 

15 juni 2021 Flevoronde 20:00 uur

De Flevoronde

Beste radiovrienden en afdelingsleden van A41 Flevoland

Ook al zijn er versoepelingen op komst en is er weer gelegenheid voor bijeenkomsten. Willen we als bestuur een paar dingen duidelijk maken wat betreft de verenigings activiteiten . Als de versoepelingen door zetten hopen we na de vakantie periode weer bijen te komen in verzorgingstehuis de Hanzeborg te Lelystad. Op dit is het dus weer wel mogelijk om een bijeenkomst te houden. Toch hebben we  als bestuur de keuze gemaakt om onze bijeenkomsten door te schuiven tot na de vakantie. Ons alternatief is inmiddels al sinds het begin van de pandemie  de Flevoronde. De geplande activiteiten voor zover die er zijn op dit moment kunt u vinden in onze agenda najaar 2021 .

Lees meer

bijeenkomst xphase-1

ALV2021 op 6 april algemene ledenvergadering A41 Flevoland

ALV2021 op 6 april algemene ledenvergadering A41 FlevolandALV2021 op 6 april online

Hierbij nodigen wij onze afdelingsleden uit om deel te nemen aan de ALV2021 ( Algemene Leden Vergadering) 2021. Door de nog steeds geldende Covid-19 maatregels zal deze via een GoTomeeting plaats vinden online.

Lees meer