Op 15 september 2020 a41 Flevoronde 20:00 uur

BESTE RADIO VRIENDEN en afdelingsleden van A41 Flevoland

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Nederland in een crisis zit van onbekende omvang. Met dit bericht willen we als bestuur een paar dingen duidelijk maken wat betreft de verenigings activiteiten. Omdat we onze afdeling bijeenkomsten in verzorgingstehuis de Hanzeborg te Lelystad houden en dat deze gesloten is voor bezoek. Is het dus niet mogelijk om een bijeenkomst te houden op deze locatie ook al zouden we dat graag willen. Ons alternatief is inmiddels de Flevoronde! De geplande activiteiten voor de komende maanden zijn door het Corona-virus komen te vervallen tot dat er weer groen licht gegeven is.

Lees meer

23 Juni Flevoronde door Ron PD7RON

 23 Juni IS HET WEER ZOVER

Op 26 mei as houd afdeling A41 weer een Flevoronde deze zal niet vanuit Lelystad verzorgt worden maar vanuit Zeewolde. Door Ron PD7RON doordat nu niet uit het midden van de provincie komt, kan het zijn dat het anders ontvangen wordt dan u van ons gewend bent.

Gezien het best een opgave is om de ronde te verzorgen en in te kleden hebben we als bestuur gevraagd. Of er mensen waren die zich beschikbaar wilde stellen voor een 2e Ronde. Hier door heeft Ron PD7RON zich aangeboden daarvoor onze dank.

De ronde wordt gehouden op de gebruikelijke frequency   145.400Mhz FM Aanvang is on 20:00uur.

lees meer

MELD U IN

OP 145.400 Mhz

We zetten u graag in het Log.

73′ bestuur A41 Flevoland  A41.Veron.nl    

 

Tweede Flevoronde en met video

Tweede Flevoronde en met videoGeslaagde ronde met video inlog mogelijkheid

Beste Radio Vrienden op 12 mei 2020 hebben we voor de tweede keer een Flevoronde gehouden. Deze keer was het ook mogelijk om via de verkregen link in de extra nieuwsbrief mee te doen in Beeld en geluid. Het ging hier om een proef met nieuwe software GoTomeeting dat voor proef aangeschaft was.

Lees meer

we ztten u graag in het log

Geslaagde eerste Flevoronde

Marcel in actie 

Geslaagde eerste Flevoronde

Op afgelopen dinsdag 7 april om 20:00 is onze verenigingsavond niet door gegaan. In plaats daarvan is er een geslaagde eerste Flevoronde gehouden.

Lees meer