bijeenkomst xphase-1

Verhuizing Afdeling A41 Flevoland naar De Blokhut Bramzijger

Verhuizing Afdeling A41 Flevoland naar De Blokhut BramzijgerDe afdeling A41 Flevoland gaat verhuizen. Deze verhuizing is komende januari 2024 al een feit. Een mooie start van het nieuwe jaar. De reden is dat de nieuwe locatie meer mogelijkheden biedt voor extra activiteiten. Om de verhuizing te vieren start A41 Flevoland met een opendag op de eerste bijeenkomst van 9 januari 2024.

Lees meer

pa2fab Guus

PA2FAB, Guus Silent Key

pa2fab GuusBij het bestuur is het droevige nieuws binnengekomen dat onze vriend en mede radiozendamateur, Guus PA2FAB op 7 mei 2023 is overleden. Guus was regelmatige gast tijdens de afdelingsavonden en altijd van de partij tijdens de jaarlijkse velddag. Ook kwamen we Guus regelmatig tegen op een van de radiomarkten. Voor leden die afscheid willen nemen van Guus. De uitvaart is op 13 mei 2023 om 14.00 uur. Aula crematorium Almere, Kruidenweg 3 te Almere. Na de plechtigheid ontmoeten de nabestaanden u graag in de koffiekamer van de aula.

Lees meer

Door maatregels weer geen bijeenkomsten

Kom gezellig langs.
Het adres van onze vergaderlocatie is:

De Blokhut Bramzijger
Uilenweg 9
8245AB Lelystad.

Verenigingsavond elke 1e dinsdag van de maand vanaf 20.00 uur

Door maatregels in november zijn er weer geen bijeenkomsten. Hierdoor komen de bijeenkomsten van december en januari te vervallen wat er daarna gebeurd weten we natuurlijk niet. Maar we hopen u daar in het nieuwe jaar meer over te kunnen vertellen. En houd daarvoor de A41.veron.nl site in de gaten. Inmiddels is er ook wat nieuws te vertellen over het nieuwe onderkomen van de Luchtscouts Vliegveld Lelystad. De scoutinggroep heft een toezegging gekregen voor een nieuw onderkomen zoals we eerder hebben laten zien. De hoop voor ons als A41 Flevoland is dat ze hier ook een Radiokamer gaan inrichten waar wij als vereniging ook gebruik van mogen maken? daar zullen we tzt meer info over geven.

We wensen iedereen een fijne feestdagen en hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar 2022 .

 

Bestuur A41 Flevoland