Virtuele Verenigingsavond: Lezing nano-VNA door Marcel PA3AUV

Virtuele Verenigingsavond: Lezing nano-VNA door Marcel PA3AUVOp dinsdag 3 november start om 20.00 uur een Virtuele Verenigingsavond van afdeling A41 Flevoland samen met A43 Wageningen en de VRZA afdeling Zuid-Veluwe. Tijdens deze afdelingsbijeenkomst praat Marcel PA3AUV ons bij over een Vector Network Analyzer, de nano-VNA die voor enkele tientjes is aan te schaffen.

 

Online afdelingsavond

Het Corona virus blijft Nederland bezig houden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om fysieke afdelingsbijeenkomsten te organiseren. Het idee om een online afdelingsbijeenkomst te organiseren is dan ook hartelijk ontvangen door de VERON PR-commissie en hierdoor is de huidige combinatie van afdelingen ontstaan.

Aanmelden voor de virtuele verenigingsavond

Om deel te kunnen nemen aan deze virtuele verenigingsavond moeten we een e-mail met een weblink sturen zodat je kunt deelnemen. De afdelingsleden ontvangen deze e-mail automatisch via een Nieuwsbrief afkomstig van A41 Flevoland. Ook kunnen er maximaal 250 leden deelnemen. Maar dat moet ruim voldoende zijn voor A41 Flevoland, A43 Wageningen en VRZA afdeling Zuid-Veluwe samen. Als de afdelingen de gelegenheid hebben gehad om zich aan te melden plaatst de VERON webredactie ook een oproep op de landelijke website. Ook zal er dan een oproep geplaatst worden op de sociale media. Natuurlijk wil de organisatie ook weten of de virtuele afdelingsavond goed ontvangen wordt. Daarom vragen in het opgave formulier om toestemming om een korte enquête te mogen sturen. Wij zouden het zeer waarderen als u hieraan mee wilt werken.

Regels online afdelingsavond

Ervaring leert dat Virtuele vergaderingen/webinars ook met nadelen komt. Om de lezing soepel en zonder teveel interrupties te laten verlopen is het belangrijk de volgende regels na te leven:

  • Iedereen mute zijn microfoon
  • Iedereen zet zijn camera uit
  • Wil je wat zeggen? Gebruik hiervoor HO (hand opsteken) in de chat functie.  Dat doe je door HO in te tikken in het chatscherm en send to everyone .We chatten in het Nederlands.
  • Iedereen houd zijn microfoon ge-mute totdat hij/zij de microfoon krijgt.
  • De organisatie behoud zich het recht voor om microfoons op afstand te muten.

Schijf u in want de plaatsen zijn beperkt.

Leden A41 Flevoland/VRZA Flevoland en A43 Wageningen/VRZA afdeling Zuid Veluwe ontvangen 20 oktober een nieuwsbrief in de e-mail. Hierin zit een link om je voor deze lezing in te schrijven. 27 oktober komt hieronder een link te staan zodat ook andere deelnemers buiten de afdelingen mee kunnen doen. Er zijn maximaal 250 plekken te verdelen. Vol = Vol.